Presentació del llibre “Escola d’Emprenedors”

Posted by in Notícies

Entre tres persones dedicades al món de l’emprenedoria, després de comentar algun cas curiós d’algun emprenedor que havíem atès, sempre acabàvem dient el mateix: “osti, és que n’hi ha per escriure’n un llibre…”. Després de donar-li algunes voltes, finalment ens vam decidir a posar-ho per escrit. Així que un any més tard, i havent endreçat algunes idees, el resultat ha estat el llibre “Escola d’emprenedors. Descobreix el potencial emprenedor que portes a dins!”

 

Alguna de les novetats que aporta el llibre són: alguns dels mites que s’escolten sovint entre els emprenedors, i que cal desmuntar, doncs sovint no són veritats irrefutables sinó que poden tenir diverses lectures. Els diferents perfils d’emprenedors que ens visiten i que hem associat amb 10 personatges de ficció que de ben segur reconeixereu. Així, descobrireu personatges (emprenedors) com la Marge Simpson, el Mac Gyver, l’Scooby Doo i en Son Goku. I també coneixereu 10 casos molt reals (sota pseudònims) d’emprenedors que hem atès i dels quals hem analitzat el que -humilment- hem cregut els 2 errors més remarcables de cadascun d’ells, resumint així els 20 errors més freqüents dels emprenedors alhora d’arrancar un projecte. 

 

El llibre està escrit en català i l’ha publicat l’editorial Libros de Cabecera, que ens ha donat suport en aquesta pròpia aventura emprenedora.
En el següent enllaç podreu descarregar la introducció del llibre gratuïtament: http://www.librosdecabecera.com/escola-emprenedors

 

També hem creat un blog per recollir els vostre comentaris i suggeriments, així com oferir certa informació d’interès. El podeu consultar a: www.escolademprenedors.com . Dir-vos finalment que el proper dimecres 28 de desembre presentarem el llibre a El Corte Inglés del Portal de l’Àngel, a la qual ens faria molta il·lusió poder-vos trobar i saludar personalment.

 

Llibre Escola d’Emprenedors
www.escolademprenedors.com
Ferran Peiró, Guillem Perdrix i Albert Torruella