Suma’t al manifest #arajovesempresaris, ara ens toca a nosaltres!!

Posted by in Notícies

Si ets jove, emprenedor i et sents identificat amb el contingut del manifest, adhereix-t’hi i comparteix-lo amb els joves empresaris del teu entorn.

Nosaltres ens hi hem sumat! T’animes a apostar pel nostre futur??

MANIFEST

#arajovesempresaris

Els joves empresaris i emprenedors reafirmem el nostre compromís amb la societat i, en aquests moments tan difícils, assumim el repte de liderar la recuperació econòmica, generant riquesa i llocs de treball.

Volem reivindicar que els empresaris del segle XXI estem molt allunyats dels estereotips que, durant molts anys, han acompanyat la figura de l’empresari. En l’actual nou context, volem aportar la dosi de modernitat i altura de mires que es reclama a aquest col·lectiu, i assumir, sense complexos, aquesta missió.

En els darrers anys, com a conseqüència de l’esgotament del model econòmic existent, han adquirit especial rellevància tota una sèrie de fòrums o àmbits de debat, discussió i decisió al voltant de les institucions econòmiques i empresarials del país, i també a l’entorn del govern, que tenen com a finalitat la generació de propostes per superar la crisi.

Constatem però, que en aquestes institucions hi ha una manca de representativitat de la que és considerada la generació d’empresaris més ben preparada de la història: la que va dels 30 als 45 anys.

El país no es pot permetre tenir arraconada a tota una generació de joves empresaris i emprenedors que tenim la ferma voluntat de servir i participar en tots aquells àmbits en els quals s’està dissenyant el model econòmic futur, en el qual haurem de ser, precisament els joves empresaris d’avui, els que tindrem la responsabilitat de generar riquesa i ocupació.

La nostra visió jove, compromesa i emprenedora, que conferiria a aquestes institucions el necessari dinamisme per adaptar-se als nous temps és deixada de banda en favor d’un hermetisme endogàmic que dificulta qualsevol canvi social i econòmic.

És per tot això, que manifestem explícitament el nostre compromís generacional amb les entitats de la societat civil, que passa per incorporar-nos, de forma natural, en les organitzacions econòmiques i empresarials, i participar-hi activament per transformar-les en un catalitzador del canvi que, ara més que mai, requereix la nostra societat.

Catalunya, abril de 2012

Podeu trobar més informació del manifest, entitats, promotors, i opinions a http://arajovesempresaris.cat/