Joan Angel Solanelles reinventa el seu negoci tradicional

Posted by in Emprenedors craft

Rectificadora JS, empresa igualadina amb més de 20 anys d’activitat, comença una nova etapa i obre un canal on line per a la venda de recanvis i serveis d’assistència en l’especialitat de les culates i els rectificats.

Joan Solanelles explica que el projecte va néixer de la necessitat de donar un millor servei als clients i així diferenciar-se i trobar noves expectatives de negoci per a la Rectificadora.

La nova àrea de negoci tindrà a internet el nom de CULATASHOP.COM, una botiga virtual especialitzada en: culates, corretges de distribució, eines per muntar distribucions, juntes de culata i rectificats. El projecte va tenir una etapa de maduració i definició d’objectius en el post grau d’emprenedoria promogut per la Jove Cambra i la UPC, que ha propiciat que diferents empreses igualadines dedicades al diseny, e.commerce, programació digital i comunicació 2.0 hagin participat en el procés que culmina amb l’obertura d’avui.

Com a novetat incorporen una serie de serveis especialitzats en extracció d’injectors dièsel clavats en resposta a averies en el vehicles més moderns sent els primers al territori espanyol que ofereixen la possibilitat de contractar-lo on line.

CULATASHOP.COM és el resultat del treball en xarxa de diverses empreses, demostrant que les oportunitats de negoci es poden generar a través de la cooperació, formació i la innovació.

Les expectatives d’èxit d’aquest canal de venda, de resultes de les proves de prospecció a través de diferents canals online, són prometedores i han demostrat ja la seva utilitat i acceptació, amb l’interès explícit d’un bon nombre d’empresaris pels posts i vídeos relacionats amb el canvi directe de les seves peces o noves idees de manteniment i optimització de motors. A més de www.culatashop.com, també es manté online el blog empresarial www.rectificadorajs.com i www.aprieteculata.com per a l’aportació d’idees, notícies i consells relacionats amb el món del motor.

Moltes persones del seu entorn van pensar que és una pèrdua de temps, però aquest pas és important per generar més alternatives a un negoci tradicional.

Per Solanelles és el moment de tenir idees i posar-les en pràctica, de créixer i aprofitar les oportunitats que ens dóna la xarxa.

Paulina Jordan –  eiQom