Gemma Murillo presenta a l’Ateneu Igualadí el “Libro rojo de las mujeres emprendedoras” escrit per Guernica Facundo

Posted by in Notícies

Editorial Libros de Cabecera

Si ets dona empresària o emprenedora, i tens dubtes sobre com iniciar o consolidar la teva idea de negoci; no et pots perdre aquest dimecres 16 de maig a les 20h, la presentació del llibre escrit per Guernica Facundo “El libro rojo de las mujeres emprendedoras” que es farà a l’Ateneu Igualadí.

La presentació anirà a càrrec de Gemma Murillo Corretja, economista i assessora en Craft accounting, empresa especialitzada en la creació de noves empreses i assessorament per a emprenedors. Guernica Facundo ens explicarà com va decidir a escriure aquest llibre i com pot ser una guia molt útil per a qualsevol dona emprenedora. Es realitzarà una taula rodona entre la Gemma, la Guernica i el públic assistent, on es plantejaran dubtes, reptes i dificultats de la dona emprenedora i empresària.

“Considero aquest llibre com un company de viatge, ja que serveix de guia i de recolzament per orientar i motivar a les dones emprenedores i empresàries, exposant reflexions i explicant casos pràctics on pots sentir-te identificada i on pots apendre d’altres experiències emprenedores” Gemma Murillo, emprenedora del projecte craft accounting.

Anota aquest acte a la teva agenda!! La entrada és lliure, t’hi esperem!!!

Data: Dimecres 16 de maig, a les 20h. A la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí