4visions manager guanyador del “I concurs d’emprenedors craft-efm”

Posted by in Notícies

El projecte guanyador respon a una necessitat que els propis impulsors del projecte es van detectar com a usuaris. L’equip emprenedor del projecte majoritàriament són traductors freelance, i es van trobar que no existia cap software de gestió que s’adaptés a les seves necessitats com a traductors; va ser quan van decidir construir el seu propi software. El resultat va ser tan bo que van decidir compartir-lo amb altres freelance de la professió impulsant el seu projecte de 4 visions manager. Un gran exemple de com una necessitat es converteix en projecte!!

Ahir, amb l’anunci del guanyador, va culminar la primera edició del concurs d’emprenedors craft-efm, i es va celebrar en un acte molt emotiu i engrescador, on tots els participants i assistents van ser els protagonistes, pel valor humà i d’idees de tots els projectes que es van presentar. La selecció dels finalistes i del guanyador sincerament va ser molt difícil i va estar molt renyida, per la gran qualitat de tots els projectes rebuts.

Des de l’organització felicitem als guanyadors!! Però també felicitem a tots els que han participat d’aquesta iniciativa: els impulsors, patrocinadors, emprenedors i voluntaris….. que han convertit la idea de un concurs en una GRAN REALITAT!!

http://4visionsmanager.com/