concurs emprenedors

La iniciativa pretén ser un impuls per a tots aquells emprenedors que tinguin una idea de negoci i que la vulguin dur a terme. Amb el lema “Una bona idea és l’inici d’una carrera d’obstacles, on arriscar-se, és el darrer salt per aconseguir l’èxit, es pretén impulsar la creació de més projectes innovadors que necessiten assessorament per trobar el camí adequat de l’emprenedoria, i d’aquesta manera, potenciar la creació d’empreses al territori i el seu creixement amb solidesa. També esperem impulsar la metodologia de treball en xarxa i suport a les idees emprenedores, que són el nou motor de l’economia d’aquest país.

Consulta les bases!! Hi ha més de 12.000€ en premis i participar és molt senzill! Si penses iniciar el teu projecte durant el 2011 o 2012, o bé, ja l’has constiuït aquest any, només has d’enviar el teu projecte a emprenedors@efinancialm.com

Com a jurat honorífic tenim confirmada la participació del gran emprenedor Xavier Verdaguer, la Mar Galtés redactora d’economia de La Vanguardia, el director de ESADE BAN en Fernando Zallo  i en Marcel Prunera consultor empresarial d’importants projectes emprenedors.