Avui descobrim el guanyador del “I Concurs Emprenedors craft-EFM”

Posted by in Notícies

També descobrirem a totes les persones que han fet d’aquest projecte una realitat

Avui 20 de març a les 18h s’iniciarà l’acte d’entrega de premis del “I Concurs Emprenedors craft-EFM” a la Barcelona School of Management – C/Balmes, 132 de Barcelona. És un acte obert a qualsevol persona o empresa interessada pel mon de la emprenedoria.

Iniciarem l’acte amb una taula rodona sobre “Les claus de l’èxit del projecte emprenedor” dirigida per Anna Mercadé i participant com a ponents: Mar Galtés, Albert Torruella, Marcel Prunera i Xavier Verdaguer. Serà una discussió oberta, on intervindrà també el públic assistent que podrà formular preguntes als ponents.

Seguidament s’iniciarà el acte d’entrega de premis, moment en que descobrirem al guanyador de la primera edició d’aquest concurs d’emprenedors.

Per finalitzar l’acte, tots els assistents podran gaudir d’una copa de cava gràcies al patrocini de Caves Llopart, que celebra el seu 125 aniversari i aposta per l’emprenedoria i el treball en xarxa. Serà el moment en que tots s’emportaran el seu premi a casa, tindran la possibilitat de fer créixer la seva xarxa de contactes enriquint els propis projectes empresarials i els de la resta de participants.

No podeu perdre aquesta gran oportunitat de fer créixer el vostre negoci! Us esperem!

craft accounting es mou per tu! I t’ajuda a consolidar el teu projecte!