Arriba la recta final del “I Concurs emprenedors Craft-EFM”

Posted by in Notícies

Tot un èxit de participació!
Organitzat per craft accounting i External Financial Management

El 31 de desembre de 2011 va finalitzar el termini de presentació de projectes, moment en que molts emprenedors van confiar els seus projectes al Concurs. “La qualitat dels projectes rebuts ha estat excepcional, i això ha fet molt difícil la selecció dels 5 projectes finalistes” expressa l’Argelia García, sòcia de EFM. Actualment, el Jurat d’Honor format per Xavier Verdaguer, Marcel Prunera, Fernando Zallo i Mar Galtés està avaluant els finalistes per decidir el projecte guanyador.

L’organització del concurs vol que tots els participants siguin guanyadors, per aquest motiu, tan participants, com Jurat, com impulsors, estan convidats a l’acte d’entrega de premis el dia 20 de març, on se celebrarà un homenatge a l’empresa i a l’emprenedor, a través d’una taula rodona i un networking obert; on “tots els assistents podran ampliar la seva xarxa inicial de contactes, que és la base per poder consolidar un projecte emprenedor” ens confirma Gemma Murillo de craft accounting.

“Estem orgullosos de poder dir que la iniciativa del concurs és totalment privada” ens explica Miquel Carrió, soci de EFM. L’experiència d’aquest Concurs ens fa pensar que la nostra societat civil és capaç de portar endavant les iniciatives que es proposi, i que només es qüestió d’unir esforços.

Aquest concurs va néixer d’una idea petita; i gràcies a l’actitud emprenedora i valenta dels participants i del recolzament incondicional dels impulsors, ha crescut i s’ha convertit en una gran realitat que està aportant valor i motivació a tots plegats. Per això volem que l’acte d’entrega de premis sigui un agraïment social a l’actitud emprenedora i de col•laboració, que és la que permet avançar la societat, però també la que ens fa més complets com a persones i ens permet encarar el futur amb il•lusió i confiança amb les nostres pròpies capacitats. La necessitem ara i sempre. MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS EMPRENEDORS!!

L’equip organitzador del concurs: craft Accounting i External Financial Managment